Culinary Innovators

Culinary Innovators

BILETY

Wydarzenie lata dla foodiesów! Dzień z wybitnymi szefami, degustacjami, kulinarnymi inspiracjami, trendami oraz designem - już 8 lipca na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu! CULINARY INNOVATORS, święto wyszukanego smaku, organizowane jest przez Gault&Millau Polska, jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych przewodników kulinarnych na świecie. We wspaniałej przestrzeni zabytkowej Trybuny Toru Wyścigów Konnych zaprosimy Was do:

  • Strefy Kreacji – miejsca, gdzie mistrzowie fine diningu przygotowują dania w stylu FUN diningu. Nie zabraknie niespodzianek i sensacji!

  • Strefy Degustacji – prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw 

  • Strefy Inspiracji – wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne światowe trendy 

  • Strefy Innowacji – premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną 

  • Strefy Networkingowej – gdzie można poznać wszystkie wpływowe postaci polskiego świata kulinarnego oraz wielu zagranicznych ekspertów 

  • Strefy Kibica – w której z Loży będzie można śledzić wyścigi konne w trakcie trwania wydarzenia 

O oprawę kulinarną Culinary Innovators zadbają znakomici szefowie kuchni: Ernest Jagodziński, Jakub Emanuel Malec, Artur Skotarczyk, Michał Gniadek, Wojciech Harapkiewicz oraz Magdalena Ossowska, czapkowa i gwiazdkowa szefowa kuchni z Niemiec, która tego dnia zadebiutuje w Polsce, a niebawem nieźle zamiesza na polskiej scenie kulinarnej. 

A do tego liczne degustacje polskich cydrów, win, piw i koktajli oraz wód, inspirujące prezentacje wybitnych ekspertów sztuki kulinarnej i pokazy nowych technologii. 

 

Harmonogram INNOWATORZY 2018

I BLOK - 12.00 

12.00 – 12.20 

Creativity is the mother of innovation – niestandardowy marketing, który przykuwa uwagę – Mateusz Ruszkowski, Synergic Media

 

12.20 – 12.40

Gościnność – Patrycja Siwiec, Adam Pawłowski 

 

12.40– 13.00 

Projektu_jemy. Kolacja z porcelany. - Design, School of Form – Ewa Voelkel 

 

FILMS FOR FOOD prezentuje: 

“Knife Skills” 40’

 

II BLOK – 14.00 

14.00 – 14.20 

How to make a short story long- Manuela Fissore Barrker

 

14.20 – 14.40

Another Brick in the Wall, czyli jak zbudować własny zamek – Bogdan Gałązka, Ghotic Cafe&Restaurant Malbork 

 

14.40 – 15.00 

Pojedynek na frytki, czyli dziecko w restauracji – Kasia Błażejewska-Stuhr i Martin Gimenez Castro

 

FILMS FOR FOOD prezentuje: 

„Z kulturą przy stole” 4’30

 „Wtajemniczeni”  45’

 

III BLOK – 16.00 

16.00 – 16.20

Woda – czynnik X – Łukasz Klesyk, Tomasz Kolecki 

 

16.20 – 16.40 

Zero Waste – Szef Jakub Emanuel Malec 

 

16.40 – 17.00

Jedzenie w kosmosie – dr. Paweł Barczyński

 

FILMS FOR FOOD prezentuje: 

“Noma: My Perfect Storm” 100’

 

Nie może Cię tam zabraknąć! 

pokaż więcej... zwiń

Fan Alert

rozwiń zwiń

Culinary Innovators
Zapisz się do specjalnego FAN ALERTU i bądź na bieżąco z informacjami, dotyczącymi tego wydarzenia!
Zapisałeś się do fanalertu
Jesteś zapisany do tego fanalertu

Obiekty

Cześć, tu

Zgodnie z nowymi przepisami Unii Europejskiej dotyczącymi danych osobowych chcielibyśmy, żebyś czuł się bezpieczny i dobrze poinformowany.

Gdy korzystasz z naszego serwisu, zapisujemy pliki cookies na Twoim urządzeniu po to, żeby nasza strona dobrze funkcjonowała. Chcemy móc Ci pokazywać wydarzenia w Twojej okolicy oraz dać Ci znać, gdy tylko pojawi się interesująca Cię impreza lub wyjątkowa przedsprzedaż lub konkurs.

Więcej o cookies oraz informacje o tym, jak zmienić ustawienia przeglądarki, znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli to akceptujesz, kliknij i wejdź do serwisu.
Jeśli nie to proszę, zmień ustawienia swojej przeglądarki tak, aby nasz serwis wiedział, że nie życzysz sobie cookies.