Co jeśli dezaktywuję aplikację?
Po dezaktywacji poprosimy Cię o ponowne aktywowanie aplikacji - na podany numer telefonu prześlemy SMSa z kodem aktywacyjnym. Twoje bilety nie zostaną utracone.
Po dezaktywacji poprosimy Cię o ponowne aktywowanie aplikacji - na podany numer telefonu prześlemy SMSa z kodem aktywacyjnym. Twoje bilety nie zostaną utracone.