Happysad - Poznań

Happysad - Poznań

SPRAWDŹ BILETY

Happysad świętuje swoje 20-lecie w Poznaniu! Po wydaniu jubileuszowego, dwupłytowego albumu „Odrzutowce i kowery” oraz premierze książki Żanety Gotowalskiej „Zanim pójdę. Długa droga zespołu Happysad”, przyszedł czas na trasę koncertową. Happysad bilety na koncert w Poznaniu już w sprzedaży.

Happysad koncerty z okazji XX-lecia

Rok 2021 to w obozie zespołu Happysad seria wyjątkowych wydarzeń związanych z obchodami dwudziestolecia jego działalności. Pod koniec sierpnia ukazało się jubileuszowe dwupłytowe wydawnictwo „Odrzutowce i kowery”, w październiku książkę Żanety Gotowalskiej „Zanim Pójdę. Długa droga zespołu Happysad” wyda Agora SA, a w tym samym czasie zespół wyruszy w trasę promującą płytę, świętując podczas koncertów dwie dekady obecności na polskiej scenie muzycznej. Czego spodziewać się po tych koncertach? 

 

„Na pewno z radością sięgniemy po materiał z płyty jubileuszowej, czyli pojawią się odrzutowce – utwory nigdzie niepublikowane, nieznane, nigdy szerzej nieprezentowane, napisane z myślą o poprzednich płytach oraz kowery – czyli nasze nowe, uaktualnione wersje starych, znanych songów.” – mówi gitarzysta zespołu Łukasz Cegliński. „- Nie wyobrażamy sobie także, aby na tej trasie zabrakło materiału przekrojowego i jakichś rarytasów” – dodaje. 

 

Po pandemicznej przerwie, w której nie próżnował i zespół (nagrywając płytę) i jego wokalista (w lipcu ukazała się solowa płyta Kuby Kawalca pt:  „Ślepota”) Happysad, wygłodniały koncertowych emocji, zaprasza na wspólne świętowanie dwudziestolecia.

Skład zespołu Happysad 

  • Kuba Kawalec - wokal, gitara
  • Łukasz Cegliński – Pan Latawiec – gitara, wokal
  • Artur Telka – bas
  • Jarek Dubiński – Dubin – perkusja
  • Maciej Ramisz – instrumenty klawiszowe, gitara, wokal
  • Michał Bąk – saksofon, instrumenty klawiszowe, wokal

Happysad dyskografia

  • „Wszystko jedno” – 2004 r. (SP Records)(platyna)
  • „Podróże z i pod prąd” – 2005 r. (SP Records)(złoto)
  • „Nostress/Łydka” – 2006 r. – singiel (SP Records)
  • „Nieprzygoda” – 2007 r. (SP Records)(platyna)
  • „Na żywo w Studio” – 2008 r. – 2DVD (Mystic Production)(platyna)
  • „Na żywo w Studio” – 2009 r. – 2CD (Mystic Production)
  • „Mów mi dobrze” – 2009 r. (Mystic Production)(platyna)
  • „Zadyszka” – 2011 r. – CD/DVD (Mystic Production)
  • „Ciepło/Zimno” – 2012 r. (Mystic Production)(platyna)
  • „Przystanek Woodstock 2013” – 2013 r. 2CD/DVD(Złoty Melon)
  • „Jakby nie było jutra” - 2014 r. (Mystic Production)(złoto)
  • „Ciało obce” - 2017 r. (Mystic Production)(złoto)
  • „Rekordowo Letnie Lato” – 2019 r. (Mystic Production)
  • „Pol’and’Rock 2019” – 2020 r. (Złoty Melon/Mystic Production)
  • „Rekordowo Letnie Lato” - 2019 r. (Mystic Production)

Happysad Poznań bilety

Bilety w cenach: miejsca stojące: 75 zł - cena regularna, 85 zł - cena w dniu koncertu.

 

Uwaga! Zakup biletów poza autoryzowanymi punktami sprzedaży (Facebook, aukcje internetowe itp.) stwarza ryzyko zakupu biletów nieoryginalnych lub nieważnych, które nie umożliwią wejścia na koncert.

 

Termin ostatniego wydarzenia z dostępnymi biletami: 2021-10-29

pokaż więcej... zwiń

Fan Alert

rozwiń zwiń

Happysad - Poznań
Zapisz się do specjalnego FAN ALERTU i bądź na bieżąco z informacjami, dotyczącymi tego wydarzenia!
Zapisałeś się do fanalertu
Jesteś zapisany do tego fanalertu

Podając adres e-mail i wysyłając nam go jednocześnie wyraźnie potwierdzasz, że zgadzasz się na przesyłanie przez eBilet Polska sp. z o.o. informacji handlowych drogą elektroniczną zawartych w przesyłanym przez nas materiale marketingowym, a dotyczących produktów i usług naszych oraz naszych partnerów biznesowych. W celu świadczenia usługi będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w zakresie podanego przez Ciebie adresu e-mail. Możesz w każdym momencie cofnąć zgodę bez podawania przyczyny, lecz bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania przed jej cofnięciem. Pełną informację RODO, w tym o przysługujących Ci prawach do zapomnienia, sprostowania, przeniesienia, dostępu, sprzeciwu znajdziesz w Polityce prywatności
Regulamin świadczenia usług drogą elektroniczną dostępny jest tutaj
Rezygnację z FAN ALERTU należy przesłać na adres iod@ebilet.pl

Obiekty

Inne wydarzenia organizatora

Używamy plików Cookies, aby zapewnić naszym Użytkownikom wygodne korzystanie z naszej strony internetowej oraz aby stale poprawiać jej jakość. Umożliwiamy również instalowanie Cookies przez naszych partnerów biznesowych w ich celach marketingowych. Poprzez odpowiednie ustawienia swojej przeglądarki Użytkownik wyraża zgodę na stosowanie określonych Cookies przez nas lub przez naszych partnerów. Użytkownik może w każdej chwili zmienić ustawienia przeglądarki, dostosowując je do swoich oczekiwań. Zmiana ustawień i cofnięcie zgód na stosowanie Cookies nie wpływa jednak na zgodność z prawem ich stosowania przed dokonaniem zmiany. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce prywatności dostępnej na stronie https://www.ebilet.pl/polityka-prywatnosci/